Om oss

Vårt motto är att sudda och få dig att se piggare ut genom att förfina och föryngra din hud men inte att överkompensera eller förvränga ditt naturliga utseende. Vi tror på att återfukta din hud för att ta fram dess naturliga lyster, återskapa volym och förminska djupa linjer samt höja upp insjunkenhet som kommit med åren. Allt för att höja din självkänsla och välmående.

Var finns ni?

Hälsingegatan 11, T-bana Odenplan, Stockholm

Kan jag ringa?

Självklart! 08-410 100 44

Cymbidium pink
5337cc7d-7d23-4863-8066-02f0b4adf9fc


Vår behandlare 

Dr. Petra Cristofoli Dzurová är legitimerad läkare sedan 2008 och är specialist i hudsjukdomar sedan 2013. Dr Petra har mång årig erfarenhet av skönhetsbehandlingar och har ett särskilt intresse för botox behandlingar. Utöver arbetet vid Medicinsk Estetik så arbetar hon med hudsjukvård för landstingets räkning på annan mottagning. Hon möter dagligen patienter med hudtumörer och har bred kunskap och erfarenhet av hudkirurgi. Dr Petra närvarar regelbunden på utbildning inom Estetik.


IMG_1593

Dr. Martin Gumulka är legitimerad läkare sedan 2009 och är specialist i hudsjukdomar sedan 2014. Utöver verksamheten som han driver på Medicinsk Estetik dr Gumulka AB så arbetar han med hudsjukvård för landstingets räkning på annan mottagning. Där arbetar man med samtliga hudsjukdomar men med särskild profil mot bedömning av leverfläckar och hudtumörer samt åtgärd av dessa. Dr. Gumulka har tidigare arbetat på enhet som utreder patienter med kontaktallergi. Kunskapen inom Estetik har han inhämtat från erfarna kollegor, utbildningar från läkemedelsindustrin samt genomgår regelbunden utbildning på universitetsnivå just inom Estetik.

Har du frågor eller funderingar träffar vi dig gärna för att diskutera dina frågor kring din hud. Boka en konsultation med oss. 


Vem är en hudspecialist?

Det är en läkare med 5 årig specialkompetens inom hudsjukdomar.

Vad innebär en magisterexamen inom medicinsk estetik?

Det är en två årig universitetsutbildning inom medicinsk estetik med utbildning inom botox, fillers, laser och mycket mer. Särskild fokus har lagts på behandling, minimera samt hantering av risker som kan uppstå.  

Får jag ställa fler frågor?

Självklart! Ta med dig dina frågor till besöket så besvarar vi dem.

 

På mottagningen hittar du även:

 

Daniel Salov, legitimerad kiropraktor
Joseph Beg, legitimerad naprapat
Nordic Shape PT coaching
Dan Leijonwall, idrottsläkare

Dan Leijonvall, Idrottsdoktor, överläkare stockholm spine center

LOKAL copy
IMG_3624
IMG_3494
IMG_3761